Voor Scherpenhuizen BV kiezen, betekent dat u kiest voor een partner met goede markt- en productkennis!

Met ons assortiment aan Hollandse en geÔmporteerde groenten- en fruitproducten als ook exotische producten, hebben wij de laatste jaren een duidelijke omzetstijging gerealiseerd. Tevreden afnemers zijn met zekerheid de belangrijkste reden hiervoor. De statistische gegevens van het KCB (Kwaliteits-Controle-Bureau Nederland) tonen aan dat wij reeds jaren tot de toonaangevende exporteurs van Nederlands product naar Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk behoren. Daarnaast laten we ook duidelijke groeicurven in Nederland, ScandinaviŽ, Engeland en Oost-Europa zien.
Tot onze klantenkring behoren de (georganiseerde) grootwinkelbedrijven, groot- en tussenhandel en verwerkende bedrijven in heel Europa. De ervaringen uit al deze vakgebieden garanderen u dat wij zowel kleine als grote opdrachten met de grootste zorgvuldigheid in de juiste kwaliteit uitvoeren.


Om de kortste weg voor onze producten te garanderen, regelen wij het gehele transport zelf. Op deze manier kunt u zeker zijn dat u altijd het best mogelijke versproduct van ons ontvangt.
Ons verkoopteam werkt graag uw individueel leveringsconcept uit. Wij zijn in staat om dag-, week- maand-, seizoen- of zelfs jaarprijzen voor onze meest gangbare artikelen te offreren.