Producten
 
 
 
 
Van Nature is een samenwerking van telers en drie Nederlandse handelshuizen. Gezamenlijk wordt een breed assortiment kas- en vollegrondsgroenten geproduceerd, verpakt en vermarkt onder de naam VDN. Zorgvuldig geselecteerde telers en hoge normen qua milieuvriendelijke teelt, kwaliteitscontrole en verpakkingen betekenen dat het VDN-merk een garantie is voor dagelijks vers topproduct. Korte en directe lijnen in logistiek en communicatie tussen telers en de handelshuizen zorgen ervoor dat de producten na de oogst snel bij de klant geleverd kunnen worden.

Bij ieder product vindt u een productomschrijving en gegevens over de beschikbaarheid van het product en de verpakkingsmogelijkheden. Bij dit laatste geldt dat in principe alle wensen bespreekbaar zijn.

Voedselveiligheid en certificering
Product dat onder de VDN-label wordt geleverd komt van GLOBALGap gecertificeerde teeltbedrijven. De teelt van alle VDN-producten wordt maximaal biologisch uitgevoerd en gebeurt met uiterste zorg voor het milieu en de voedselveiligheid. Aanvullende, regelmatig uitgevoerde residuecontroles verzekeren u van een goed, gezond en veilig product. Ook bij de handelshuizen staat voedselveiligheid hoog in het vaandel, reden waarom deze gecertificeerd zijn voor ondermeer BRC higher level, IFS, QS en HACCP. Hierdoor is de voedselveiligheid in distributie, warehousing en kleinverpakken gewaarborgd.